Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Accident de circulaţie în Crimeea. Un autobuz s-a prăbuşit în prăpastie

© Sputnik / Andrey Stenin / Accesați arhiva multimediaСкорая помощь
Скорая помощь - Sputnik Moldova
Abonare
Autobuzul de rută "Etalon", care se îndrepta din Sudak spre Kerci, a căzut joi într-o prăpastie adâncă de 50 de metri pe un drum de munte în apropiere de Feodosia.

CHIȘINĂU, 12 aug — Sputnik. Un autobuz cu turişti a fost implicat într-un grav accident rutier în Crimeea. Potrivit informaţilor preliminare, șase persoane au decedat. Şapte răniți au fost transportați în clinicile din Simferopol, starea pacienților fiind gravă, a comunicat viceministrul sănătății al republicii, Anton Șaklunov.

Au fost internați în total șaisprezece oameni, între care şi cinci copii. Răniții au fost repartizați în spitalele din Sudak și Feodosia, a informat Ministerul Sănătății din regiune.

"Unii răniți au avut nevoie de îngrijiri medicale speciale. Șapte dintre aceştia au fost transportați cu reanimobilele la Simferopol. Starea lor este grea. Printre aceștia sunt și patru copii, care au fost internați la spitalul republican pentru copii", a spus Șaklunov.

El a subliniat că Ministerul sănătății din Crimeea deține informații cu privire la șase decedați: la locul accidentului au murit patru pasageri, unul dintre răniți a decedat în mașina "Salvării", iar altul — la spital. La locul accidentului au fost prezente în total zece echipe de salvatori.

Ministerul sănătății din Crimeea a relatat că pasagerii din autobuz au suportat răni grave. Este vorba de traume cranio-cerebrale combinate cu fracturi. Viața pacienților internați în spitalele din Sudak și Feodosia este în afara oricărui pericol.

Fluxul de știri
0