Пожар - Sputnik Moldova
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Există oare moldoveni printre victimele exploziilor din Thailanda

© REUTERS / REUTERS TVВзрывы произошли в трех туристических зонах юга Таиланда
Взрывы произошли в трех туристических зонах юга Таиланда - Sputnik Moldova
Abonare
Exploziile au avut loc în trei zone turistice din sudul Thailandei: la secțiile de poliție din Surat Thani, pe insula Phuket în zona Patong Bici și la Hua Hine.

CHIȘINĂU, 12 aug — Sputnik. Mai multe explozii au zguduit vineri dimineața Thailanda.

Acestea au avut loc concomitent, imediat după tradiţionala arborare a drapelului, în trei zone turistice din sudul Thailandei: la secțiile de poliție din sectorul Surat Thani, pe insula Phuket în zona Patong Bici și în staţiunea balneară Hua Hine, acolo unde joi seara s-au mai produs două deflagraţii în urma cărora o persoană a decedat, iar alte 23 au fost rănite, inclusiv 10 turiști străini.

Реанимационное отделение ГКБ им. С.П. Боткина, medic - Sputnik Moldova
Explozie într-un un spital din Pakistan: 15 morți și 20 de răniți

Nu se ştie deocamdată dacă printre cei care au avut de suferit suntşi  cetățeni din Moldova.

Totodată, se știe deja că printre victime nu sunt cetățeni ruși. Acest lucru l-a confirmat șeful secției consulare a Ambasadei Rusiei la Bangkok, Vladimir Sosnov.

"Suntem în contact permanent cu poliția din Thailanda, care ne furnizează date legate de explozie. Potrivit ultimului comunicat, printre cei cei care au avut de suferit în explozia de vineri nu sunt cetățeni ruși", a comunicat diplomatul.

Cel puţin două persoane au decedat în urma exploziilor care s-au produs vineri în zonele balneare din sudul Thailandei. Anterior, o persoană a murit în explozia din capitala provinciei Surat Thani.

Fluxul de știri
0