Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Valeriu Ghilețchi a anunțat că vrea să-i ia locul lui Nicolae Timofti

© Valeriu Ghilețchi/FacebookMircea Snegul, Valeriu Ghilețchi și Nicolae Timofti
Mircea Snegul, Valeriu Ghilețchi și Nicolae Timofti - Sputnik Moldova
Abonare
În cursa prezidențială din această toamnă se implică și deputatul Valeriu Ghilețchi. Acesta a anunțat că a format grupul de inițiativă pentru colectarea semnăturilor necesare și a explicat presei cum crede că trebuie să fie un președinte bun.

CHIȘINĂU, 11 aug – Sputnik. Deputatul Valeriu Ghilețchi a anunțat joi că va candida la funcția de președinte al Republicii Moldova, subliniind că decizia respectivă a luat-o de sine stătător și că nu reprezintă nici un grup de interese.

Valeriu Ghilețchi - Sputnik Moldova
Video
Ghilețchi: prezidențialele din Moldova vor fi cu mari surprize

Ghilețchi a declarat că țara are nevoie de un președinte care să urmărească pacea și bunăstarea întregii națiuni, să unească societatea, să readucă încrederea cetățenilor în instituțiile statului.

„Președintele trebuie să aibă experiență politică pentru a face față tuturor provocărilor, să aibă o bună experiență internațională, să muncească dezinteresat 24/24 de ore pentru demnitatea si bunăstarea fiecărui cetățean”, a specificat deputatul.

El a ținut să sublinieze și faptul că susține integrarea europeană a Republicii Moldova, dar a precizat că ”trebuie să alegem acele valori, care sunt pentru binele întregii națiuni”.

Fluxul de știri
0