Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Bill Clinton are șanse mari să devină ”First Laddy”

© Sputnik / Михаил Климентьев / Accesați arhiva multimediaBill Clinton la funeraliile lui Boris Elțin
Bill Clinton la funeraliile lui Boris Elțin - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Fostul lider de la Casa Albă, Bill Clinton, ar prefera titulatura de ”Firs Laddy” al SUA, dacă soția sa Hillary va învinge în cursa prezidențială. Cel puțin asta declară fiica soților Clinton, potrivit presei americane. La acest articol este atașat și un material video.

CHIȘINĂU, 10 aug – Sputnik. Chelsea Clinton, fiica lui Bill și Hillary Clinton, s-ar fi amuzat pe seama propunerii mamei sale de a i se conferi titulatura de „Primul Gentlemen” tatălui său, în cazul în care Hillary va câștiga fotoliul prezidențial, scrie unica.ro.

Dânsa a mai declarat că tatăl său ar prefera titulatura de ”First Laddy” — primul flăcău sau băiețaș, făcând aluzie la rădăcinile sale Irlandeze.

Anterior Hillary Clinton declarase că preferă ca soțul său să fie considerat „Primul Gentlemen”, în cazul în care dânsa va cuceri postul de președinte al SUA.

Hillary Clinton este prima femeie care are toate șansele să devină președinte al SUA. Dat fiind faptul că până acum soțiile președinților SUA obțineau titulatura de „Prima Doamnă”, la ora actuală au loc dezbateri aprinse despre titulatura ce i-ar putea reveni soțului unei doamne șef la Casa Albă.

Fluxul de știri
0