Пожар - Sputnik Moldova
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

În centrul Chișinăului s-a prăbușit asfaltul: explicația serviciilor de resort

Abonare
La Chișinău prăbușirea asfaltului devine ceva obișnuit. Miercuri, la mai puțin de două săptămâni de la prăbușirea asfaltului lângă o stație din strada Coandă, s-a produs un incident similar, de această dată la intersecția străzilor Ciuflea și 31 August.

Din cauza gropii cu diametrul de cinci metri și adâncimea de doi metri, circulația rutieră a fost suspendată pe strada 31 August, în perimetrul dintre intersecțiile cu străzile L. Tolstoi și Ciuflea. Responsabilii de la S.A. „Apă Canal-Chișinău" au relatat că incidentul a fost cauzat de o avarie la apeduct.

Casele din perimetrul respectiv au rămas fără apă la robinet. Locatarii se pot aproviziona cu apă potabilă de la cisterna trimisă la fața locului de „Apă Canal-Chișinău".

„Livrarea apei potabile către aceste case va fi reluată la ora 17.00. Tot la această oră ar urmează să încheiem și lucrările de reparație", au declarat responsabilii de la „Apă Canal-Chișinău".

Fluxul de știri
0