Виноградник - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Opt raioane din nord au decis să constituie o piață agricolă en gros

© Sputnik / Евгений Биятов / Trecere la banca de fotografiiДаниловский рынок в Москве
Даниловский рынок в Москве - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Opt raioane din nordul țării au decis să organizeze în orașul Rîșcani o piață agricolă regională en-gros. Decizia privind implementarea proiectului dat a fost adoptată luni în cadrul unei ședințe a Consiliului raional Rîșcani.

CHIȘINĂU, 8 aug – Sputnik. Piața agricolă din Râșcani ar urma să devină centru regional pentru încă șapte raioane din nord. Împreună cu raioanele Glodeni, Edineț, Dondușeni, Ocnița Drochia, Soroca și Briceni, urmează să fie dezvoltată infrastructura de afaceri regională pentru asigurarea comercializării eficiente a producţiei locale de legume și fructe, în condiții igienice, de calitate şi în folosul consumatorilor.

Nota conceptuală se află deja la etapa a II-a a concursului de proiecte finanțate din Fondul Național pentru Dezvoltare Regională, care va fi depusă până la data de 24 august 2016.

Suma totală a proiectului constituie 18,5 milioane de lei. Data limită de depunere a cererilor de finanțare pentru etapa a II-a a Concursului propunerilor de proiecte este 22 august.

Fluxul de știri
0