Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

Carolina Linte: este nevoie de voinţă pentru protejarea producătorilor autohtoni

Abonare
Pentru a ne proteja piața și producătorii autohtoni de importuri este necesar ca autoritățile să aibă dorință și voință. Declarația a fost făcută în cadrul unei emisiuni realizate în studioul radio Sputnik Moldova de către președintele Asociației Producătorilor și Procesatorilor de Lapte din Republica Moldova, Carolina Linte.
Carolina Linte: Cum să ne protejăm producătorii de importuri

Totodată, Linte îi îndeamnă pe consumatori să susțină producătorii autohtoni, cumpărându-le produsele care, de altfel, sunt de o calitate înaltă.

Carolina Linte a dezvăluit cu ce probleme se confruntă producătorii din sectorul de carne și lapte din țara noastră și care este aportul Guvernului în această privință. Totodată, președintele Asociației Producătorilor și Procesatorilor de Lapte din Republica Moldova a declarat în cadrul aceleiași emisiuni că, dacă ne dorim ca produsele moldovenești să devină mai competitive, este necesar ca întreprinderile din țara să fie modernizate.

Realizator: Tatiana Cebotari

Fluxul de știri
0