Un partid din România vrea schimbarea din temelii a sistemului economic

© Romania InterbelicaCooperativa in Romania
Cooperativa in Romania - Sputnik Moldova
Abonare
Partidul Forţa Naţională şi-a oficializat doctrina naţional-distributistă, fiind astfel singurul partid din România care propune schimbarea din temelii a sistemului economic şi transformarea ţării într-un model de prosperitate pentru Europa.

BUCUREŞTI, 7 aug — Sputnik. Sâmbătă, 6 august, de Schimbarea la Faţă, partidului Forţa Naţională a stabilit politica economică şi socială pe care România ar trebui să o aplice în urma colapsului financiar din 2008, transmite într-un comunicat de presă Departamentul de Analiză şi Doctrină al partidului.

Pe 5 şi 6 august, la Vălenii de Munte, Forţa Naţională a organizat Şcoala de Vară a partidului, moment istoric pentru formaţiunea politică de a lansa în dezbatere publică doctrina noului naţionalism distributist.

„Opus atât capitalismului de tip laissez-faire, care concentrează proprietatea în câteva mâini (corporaţii, oligarhi), cât şi socialismului, în care proprietatea este concentrată în mâinile unui singur proprietar (statul), distributismul este o adevărată a treia cale: o societate de mici proprietari funcţională, rezistând cu succes atât tiraniei pieţei aşa-zis „libere", cât şi tiraniei statului", se scrie în comunicatul emis.

Comunicatul de presă poate fi citit aici.

Fluxul de știri
0