Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

De ce mimează femeile orgasmul

© Sputnik / Michail Mordasov / Accesați arhiva multimediaВлюбленные
Влюбленные - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Printre actele sexuale de succes se strecoară şi partide de sex mai puţin reuşite, a căror finalitate eşuată nu este deloc sesizată de parteneri.

CHIŞINĂU, 6 aug – Sputnik. Mimarea orgasmului de către femei nu mai este demult un mister. Reprezentantele sexului frumos se simt deseori obligate să nu-şi dezamăgească partenerii, să nu-i pună în situaţii penibile şi să le confirme încrederea în propria sexualitate, chiar dacă aceasta scârţâie, potrivit csid.ro.

Aşadar, printre actele sexuale de succes se strecoară şi partide de sex mai puţin reuşite, a căror finalitate eşuată nu este deloc sesizată de parteneri.

Un grup de 3 cercetătoare din Canada au depistat un adevăr dureros la propriu şi la figurat: femeile au şi un alt motiv pentru care mimează orgasmul, altul decât cele enumerate mai sus.

обручальные кольца inele verighete - Sputnik Moldova
Cum influenţează treburile casnice viaţa sexuală

“În timp ce multe femei vorbesc la modul relaxat despre mimarea orgasmului, care unora chiar le-a îmbunătăţit nivelul de excitare, există persoane care relatează această situaţie în contextul unor partide de sex total nedorite”, afirmă una dintre cercetătoare de la Universitatea Ryerson din Canada.

În cadrul studiului, autorii acestuia au stat de vorbă cu 15 femei, cu vârstele între 19 şi 28 de ani, active sexual cel puţin un an, despre mimarea orgasmului. Deşi iniţial, contextual discuţiei nu a fost deloc axat pe constrângeri, iar femeile nu au folosit cuvântul “viol”, totuşi concluzia a fost că participantele la studiu s-au simţit deseori obligate să facă sex, iar finalul a fost mimarea orgasmului pentru ca supliciul să se încheie mai repede.

“Am dedus astfel că mimarea orgasmului ar putea fi soluţia pentru ca femeile constrânse să facă sex de către partenerii abuzivi să încheie cumva mai repede aceste episoade dureroase din viaţa lor”, a concluzionat una dintre autoarele studiului.


Fluxul de știri
0