O echipă de fotbal de copii implicată într-un grav accident în România

© Sputnik / Evghenii PanasencoMinge
Minge - Sputnik Moldova
Abonare
Un număr de 16 persoane, printre care 14 tineri fotbaliști de la o echipă din comuna hunedoreană Certej, au ajuns sâmbătă la Spitalul Județean de Urgență Deva după ce microbuzul în care călătoreau a fost lovit de o dubiță de marfă pe DN 7, pe raza comunei Vețel.

BUCUREȘTI, 6 august — Sputnik. Planul roșu a fost activat în Hunedoara după ce în această dimineață a avut loc un teribil accident rutier,  în urma căruia cel puţin 16 persoane necesită îngrijiri medicale. Două maşini, un microbuz care ducea copii la un meci de fotbal şi o dubă de transport marfă, s-au ciocnit în localitatea hunedoreană Veţel, circulaţia fiind blocată, anunță stiripesurse.

"S-a declanșat planul roșu. 10 pacienți au fost trimiși la Deva, 7 la Hunedoara. Misiunea este în desfășurare.", a anunțat directorul SMURD, Raed Arafat.

Acesta a mai precizat că doi minori sunt răniți, iar una dintre victime e în stare gravă. La locul accidentului a ajuns și un elicopter SMURD, care va prelua victima și o va transporta la Timișoara. Toți pasagerii implicați în accident sunt răniți, mulți dintre aceștia suferind fracturi. 

Fluxul de știri
0