Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Salvatorii moldoveni defilează alături de ofiţerii MAI şi militari

© DSEpompieri, salavatori, DSE
pompieri, salavatori, DSE - Sputnik Moldova
Abonare
Angajații Serviciului Situații Excepționale se pregătesc de parada care va fi organizată de Ziua Independenței, în Piața Marii Adunări Naționale.

CHIŞINĂU, 6 aug – Sputnik. Mai mulți salvatori și pompieri au mers în pas de defilare, alături de ofițeri din subdiviziunile Ministerului Afacerilor Interne și al Ministerului Apărării. 

Angajații Serviciului Situații Excepționale se pregătesc de parada care va fi organizată de Ziua Independenței, în Piața Marii Adunări Naționale. În plutonul salvatorilor vor defila pompieri, angajați SMURD, scafandri, salvatori descarcerare și alpiniști. 

Toți vor participa la paradă alături de plutoanele militarilor trupelor de carabinieri, polițiști de frontieră, brigăzii cu destinație specială, însoțiți de fanfară și orchestră. 

Repetițiile au început luna trecută și vor dura până pe 26 august, iar de Ziua Independenței pe 27 august, oamenii vor putea urmări o paradă de excepție a plutoanelor ministerelor de forță și tehnicii acestora, dedicată celor 25 de ani de independență a Republicii Moldova.


Fluxul de știri
0