Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Președintele Rusiei și premierul Bulgariei au discutat proiecte de energetică

© Sputnik / Sergey Guneev / Accesați arhiva multimediaVladimir Putin presents Hero of Labor of the Russian Federation medals
Vladimir Putin presents Hero of Labor of the Russian Federation medals - Sputnik Moldova
Abonare
Putin a discutat la telefon cu premierul Bulgariei proiectele comune în domeniul energeticii și problemele actuale ale relațiilor dintre cele două țări.

CHIȘINĂU, 5 aug — Sputnik. Președintele Rusiei Vladimir Putin a avut o discuție telefonică cu premierul Bulgariei, Boyko Borisov. Politicienii au discutat despre proiectele comune în domeniul energeticii, transmite serviciul de presă de la Kremlin.

"La 5 august, din inițiativa părții bulgare, a avut loc o discuție telefonică dintre președintele Federației Ruse Vladimir Putin și prim-ministrul Republicii Bulgaria Boyko Borisov. Au fost discutate probleme actuale ale colaborării bilaterale cu accent pe realizarea proiectelor din domeniul energeticii", se spune în comunicat.

Se subliniază că în timpul discuțiilor s-a ajuns la înțelegerea de a activiza acțiunile bilaterale în cadrul Comisiei interguvernamentale a Rusiei și Bulgariei privind colaborarea economică, științifică și tehnică.

Fluxul de știri
0