Ucrainenii din București solicită cetățenia română la Direcția Pașapoarte

© ziaruldeiasi.roPașapoarte Iași
Pașapoarte Iași - Sputnik Moldova
Abonare
Un cuplu de ucraineni s-a prezentat la Direcția Pașpoarte din Piața Amzei cu scopul de a dobândi cetățenia română și doar intervenția unui funcționar i-a făcut pe aceștia să nu mai stea la coadă.

BUCUREȘTI, 5 aug — Sputnik. Coada mare la Direcția Pașapoarte, din Piața Amzei, i-a atras și pe doi ucraineni, bărbat și femeie, în vârstă de 20, respectiv 22 de ani, care s-au prezentat cu scopul de a obține cetățenia română.

În ciuda faptului că persoanele aflate la coadă la depunerea actelor pentru eliberarea pașapoartelor le-au explicat că nu se află în locul unde trebuie și că solicitările pentru obținerea cetățeniei se depun la Ministerul Justiției, cei doi nu s-au lăsat înduplecați.

"Părinții noștri au cetățenia română, acum vrem să obținem și noi cetățenia și să luăm pașapoartele", au spus cei doi solicitanți de cetățenie română.

În final, ucrainenii au fost convinși că stau degeaba la coadă de un funcționar public din cadrul Direcției care s-a autosesizat la auzul discuțiilor și i-a îndrumat pe cei doi spre instituția competentă pentru a rezolva astfel de cazuri.

Fluxul de știri
0