Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Doi minori au omorât o femeie

Abonare
Poliția municipiului Cișinău a reținut doi minori care sunt bănuiți de omorul unei femei de 58 de ani. Aceștia riscă detenţie pe viață.

CHIȘINĂU, 5 aug – Sputnik. Direcţia de Poliţie Chişinău a fost alertată de un apelul telefonic acum două zile. Femeia care a telefonat a declarat că în propriul apartament din capitală a depistat cadavrul prietenei sale de 58 de ani, care avea semne vizibile de violenţă în regiunea capului, se arată într-un comunicat emis de Ministerul Afacerilor Interne.

Proprietara locuinței a plecat din Chișinău pentru câteva zile, iar în apartament a rămas să locuiască victima, întrucât nu avea un loc de trai permanent. Aceasta a constatat pierderi în valoare de peste 14 mii de lei și dispariția a mai multor obiecte.

Polițiștii au identificat doi tineri din Capitală ambii cu vârsta de 17 ani. Ancheta a stabilit că minorii au pătruns în apartament cu scopul de a fura bunuri materiale, necunoscând despre prezența în casă a femeii. Victima ar fi decedat în urma unei lovituri cu o piatră în regiunea capului. Poliţiştii au depistat la domiciliul unuia dintre agresori bunuri materiale sustrase din apartament.

Bănuiții au fost reţinuţi pentru 24 de ore. Ei sunt cercetaţi penal pentru omor intenţionat şi riscă privațiune de libertate pe un termen de la 15 la 20 de ani sau chiar detenţie pe viaţă.

Fluxul de știri
0