Locuitorii din Odesa au invitat ”Eurovisionul” la ei

Abonare
Muzicienii din Odesa au hotărât să anunțe într-un mod original că orașul lor natal este demn de a găzdui ”Eurovision - 2017”. Vedeți această invitație din partea artiștilor.

După cum transmite Sputnik Belarus, într-un filmuleț, locuitorii din Odesa au declarat cu ironie că le este tot una unde va avae loc ”Eurovisionul” din 2017, dacă acesta este Paltul Sporturilor din Odesa, scările Potiomkin,  terenul sportiv ”Ciornomoreț” sau Teatrul de Operă. ”Principalul e că la anul viitor, concursul  Eurovision de la Odesa va fi văzut și memorat de întreaga lume”, au spus locuitorii din Odesa.

Și așa cum se cuvine într-o invitație video ”artiștii interpretează un cântec despre cum ”Odesa-mama” așteaptă Eurovisionul — pe muzica unei piese a grupului Queen.

Autoritățile din Ucraina ar fi trebuit să anunțe despre selectarea capitalei acestui popular concurs internațional la 27 iulie, dar în rezultat orașul nu a fost numit din cauza ”greutăților cu caracter financiar”. Totodată, în finalul competiției dintre orașe au ajuns Kiev, Dnepr (fostul Dnepropetrovsk) și Lvov.

 

Fluxul de știri
0