Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Vlad Filat a dat-o în judecată pe Angela Gonța

© facebook.com/angela.gontaСупруга экс-премьера Молдовы Владимира Филата Анжела Гонца
Супруга экс-премьера Молдовы Владимира Филата Анжела Гонца - Sputnik Moldova
Abonare
Jurnaliștii au sesizat faptul că fostul premier Vlad Filat urmează să fie adus din nou în fața judecătorilor, dar deja într-un proces cu Angela Gonța.

CHIȘINĂU, 4 aug – Sputnik. Pe site-ul Judecătoarei sectorului Rîșcani din Chișinău, în tabelul cu graficul dosarelor aflate pe rol, figurează și unul care se numește ”Vlad Filat vs Angela Gonța”.

обручальные кольца inele verighete - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Gonţa divorţează de Filat: cum comentează jurnalista

Din informația publicată de instanță rezultă că fostul premier a inițiat o acțiune în judecată împotriva Angelei Gonța, cu care a fost căsătorit din 2013. Cei doi au împreună o fetiță de doi ani.

Recent, politicianul a declarat că divorțează de jurnalista Angela Gonța, subliniind că este decizia sa personală, care este și una foarte dificilă pentru el.

Anterior, Filat a mai fost căsătorit. Cu prima sa soție, Sanda Diviricean, fostul premier și lider al PLDM are doi copii.

Unul dintre multele procese de judecată în care figurează Vlad Filat a fost intentat de Sanda Diviricean, care pretinde la o parte din averea politicianului.

Fluxul de știri
0