Doi români au decedat într-un accident rutier în Bulgaria (VIDEO)

Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Doi români au decedat într-un accident rutier în Bulgaria, iar un copil a fost rănit. Misiunea diplomatică a României monitorizează situația în jurul familiei și a copilului.

CHIȘINĂU, 4 aug — Sputnik. Doi români, soț și soție, 36 și, respectiv, 34 ani, au decedat joi dimineața într-un accident rutier care a avut loc în apropierea localității Kardjali, Bulgaria, iar copilul acestora, în vârstă de 4 ani, a fost rănit, informează Ministerul român de Externe (MAE).

Potrivit MAE, reprezentanța diplomatică a României la Sofia întreprinde toate demersurile pe lângă autoritățile locale pentru a obține informații suplimentare privind circumstanțele producerii accidentului, confirmarea identității cetățenilor români decedați și starea sănătății copilului.

"Consulul din cadrul Ambasadei României la Sofia s-a deplasat la locul producerii accidentului, în vederea acordării de asistență consulară. Reprezentanții misiunii diplomatice române sunt în contact atât cu familia cetățenilor români decedați, oferind asistență consulară specifica în astfel de cazuri, cât și cu unitatea medicală în care a fost internat minorul, în vederea obținerii de informații suplimentare cu privire la starea de sănătate a acestuia", precizează MAE.

În prezent, misiunea diplomatică românească monitorizează cu prioritate cazul, menține permanent legătura cu familia și autoritățile competente locale, oferind asistență consulară, în limita competențelor legale.

Fluxul de știri
0