Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Alertă alimentară: covrigi cu sârmă

© Sputnik / Петр Чернов / Accesați arhiva multimediaCovrigi
Covrigi - Sputnik Moldova
Abonare
Din mai multe magazine au fost retrase două sortimente de covrigi: cei cu sare şi mac şi cei cu sare, fabricați de același producător.

BUCUREŞTI, 4 august – Sputnik. Oamenii din Constanţa s-au speriat de calitatea produselor ”Profi” după ce au găsit sârmă în covrigeii cu sare şi mac ambalaţi în pungi de 200 de grame, scrie Cuget Liber.

Cu această ocazie, magazinele Profi au retras de pe piaţă cele două sortimente de covrigei şi au lansat un apel pe site-ul Autorităţii Naţionale Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor.

„Rechemarea este urmare a unei reclamaţii de la un client care a cumpărat un produs ce prezenta în interior corpuri străine, adică bucăţi de sârmă. Compania noastră având în vedere siguranţa clienţilor noştri a decis retragerea tuturor produselor de la furnizorul respective”, precizează reprezentanţii magazinelor Profi.

Aceştia menţionează că cei care au cumpărat unul din produsele menţionate sunt rugaţi să-l returneze imediat în magazinele Profi, unde îşi vor primi înapoi banii.

Fluxul de știri
0