Alertă alimentară la Constanţa: oamenii sunt îngroziți de conținutul covrigilor

© Sputnik / Петр Чернов / Accesați arhiva multimediaCovrigi
Covrigi - Sputnik Moldova
Abonare
Magazinele Profi din Constanţa au retras de pe piaţă două sortimente de covrigei, cei cu sare şi mac şi cei cu sare, fabricați de același producător.

BUCUREŞTI, 4 august – Sputnik. Oamenii din Constanţa s-au speriat de calitatea produselor ”Profi” după ce au găsit sârmă în covrigeii cu sare şi mac ambalaţi în pungi de 200 de grame, scrie Cuget Liber.

Хлебопекарня на элеваторе в районном центре Шипуново, pâine - Sputnik Moldova
Alarmant: România importă chiar şi pâine, congelată

Cu această ocazie, magazinele Profi au retras de pe piaţă cele două sortimente de covrigei şi au lansat un apel pe site-ul Autorităţii Naţionale Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor.

„Rechemarea este urmare a unei reclamaţii de la un client care a cumpărat un produs ce prezenta în interior corpuri străine, adică bucăţi de sârmă. Compania noastră având în vedere siguranţa clienţilor noştri a decis retragerea tuturor produselor de la furnizorul respective”, precizează reprezentanţii magazinelor Profi.

Aceştia menţionează că cine a cumpărat unul din produsele menţionate este rugat să-l returneze imediat în magazinele Profi unde va primi înapoi banii.

Fluxul de știri
0