Пожар - Sputnik Moldova
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Măcel la Londra: şase persoane au fost rănite, una a decedat

© Sputnik / Владимир Родионов / Accesați arhiva multimediaМост Тауэр - разводной мост в центре Лондона над рекой Темзой, недалеко от Лондонского Тауэра
Мост Тауэр - разводной мост в центре Лондона над рекой Темзой, недалеко от Лондонского Тауэра - Sputnik Moldova
Abonare
Un necunoscut înarmat cu un cuțit s-a năpustit asupra mulțimii în centrul Londrei. Acesta a omorât o persoană, iar altele au fost rănite, fiind internate la spital.

CHIȘINĂU, 4 aug — Sputnik. Incidentul s-a produs la ora locală 22.30 în Russell Squar. Un necunoscut a declanşat un adevărat măcel chiar în centrul capitalei britanice. La ora actuală poliția examinează doar versiunea de atac terorist.

„Șase persoane rănite au fost găsite la locul incidentului", se spune în declarația poliției, concretizând că o persoană a decedat pe loc.

Une arme - Sputnik Moldova
Un nou atac armat într-un oraş american. Există victime

Celelalte au fost spitalizate, starea lor urmează a fi stabilită.

Atacatorul a fost reținut. Acesta este un tânăr de 19 ani care acum se află în izolatorul de anchetă penală.

„Potrivit datelor preliminare, unul din factorii care au provocat incidentul ar fi dezechilibrul psihic, aceasta fiind firul principal al investigării cazului", a menționat reprezentantul poliției.

Organele ocrotirii ordinii de drept nu exclud că incidentul ar putea fi un act terorist. În centrul Londrei au fost repartizate forțe suplimentare ale poliției.

Fluxul de știri
0