Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

Partidul Nostru pregătește un nou protest. Va fi cu flori sau cu cauciucuri

© Sputnik / Мирослав РотарьИлиан Кашу
Илиан Кашу - Sputnik Moldova
Abonare
Vicepreședintele Partidului Politic "Partidul Nostru", Ilian Cașu, anunță că formațiunea se pregătește foarte serios de organizarea unui nou protest.
Partidul Nostru se pregătește un nou protest. Va fi cu flori sau cu cauciucuri?

Întrebat în cadrul unei emisiuni realizate în studioul radio Sputnik Moldova dacă Partidul Politic "Partidul Nostru" a renunțat la proteste, după ce și-a strâns corturile din fața parlamentului, vicepreședintele formaţiunii, Ilian Cașu, a declarat că protestele abia urmează. Politicianul a precizat că formațiunea pe care o reprezintă se pregătește serios de organizarea unei noi manifestaţii.

"Oamenii vor un singur protest, o ultimă luptă împotrivă guvernării. Din punct de vedere strategic și practic, asta înseamnă multă pregătire, capacitate de mobilizare a oamenilor. Noi lucrăm asupra acestui subiect" a spus Ilian Cașu.

Întrebat dacă protestul va fi cu flori sau cu cauciucuri, deoarece în această manieră promitea liderul Partidului Nostru, Renato Usatâi, să protesteze, Ilian Cașu a evitat să răspundă, menționând doar că, "important este ca aceste proteste să fie organizate în albia legii".

Autor: Cristina Danuța

Fluxul de știri
0