Video
Urmăriți ultimele evenimente din lume și din țară în materialele video Sputnik

Vezi videoclipul despre România care face furori în întreaga lume (VIDEO)

© Sputnik / Наталья Селиверстова / Accesați arhiva multimediaVacanță, litoral, insulă, plajă
Vacanță, litoral, insulă, plajă - Sputnik Moldova
Abonare
Un videoclip promovat de National Geographic, care are ca temă România ca destinație turistică face furori pe internet, fiind urmărit de milioane de oameni.

BUCUREȘTI, 4 aug — Sputnik. Clipul se numește „Weekend-ul tău în România" și are ca scop promovarea litoralului românesc, iar până în prezent a atras milioane de vizualizări, scrie stampnet.

„Ai căutat în atâtea locuri să simţi ceva complet nou. Este ceea ce vei găsi în România. E locul disputat de împăraţi, unde grecii, otomanii şi genovezii s-au întâlnit sub soarele perfect. Vei umbla pe cel mai fin nisip şi te vei răsfăţa în luxul care concurează cu cele mai exclusiviste locuri din Europa. Litoralul Mării Negre din România, weekend-ul tău în România", este descrierea pe care realizatorii videoclipului au ales să o facă litoralului românesc.

Videoclipul de promovare a turismului nu este unicul care a înregistrat un succes răsunător, în ultimii ani multe creații asemănătoare au avut o audiență foarte mare, fapt care a și dus la creșterea numărului de turiști străini în România.

Fluxul de știri
0