Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

MAEIE, despre cetățenii moldoveni de la bordul aeronavei din Dubai

© Sputnik / Evghenii PanasencoМинистерство иностранных дел и европейской интеграции
Министерство иностранных дел и европейской интеграции - Sputnik Moldova
Abonare
Aeronava companiei Emirates a avut o aterizare nereușită pe aeroportul internațional din Dubai. Din fericire, victime nu sunt.

CHIȘINĂU, 3 aug — Sputnik. Surse de la Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene al Republicii Moldova au relatat pentru Sputnik că nu dispun deocamdată de informații dacă au fost cetățeni ai Republicii Moldova în aeronava care a luat foc pe aeroportul din Dubai.

Aeronava companiei aeriene Emirates a efectuat o aterizare nereușită miercuri, la 12.45, ora locală, pe aeroportul internațional din Dubai. Toți pasagerii și echipajul au fost evacuați, victime și decedați nu sunt.

Anterior, mass-media a publicat câteva înregistrări video în care este surprins momentul aterizării aeronavei. Pe una dintre ele se vede explozia, se presupune, la motorului navei. Serviciile de urgență ale aeroportului din Dubai au lichidat incendiul de la bordul avionului Emirates.

Aeronava efectua cursa EK521 din orașul indian Thiruvananthapuram. După incident, aeroportul din Dubai a fost închis pentru toate zborurile.

Fluxul de știri
0