Pseudo-elita din România și tirania minorității

© Sputnik / Андрей Стенин / Accesați arhiva multimediaГей-парад в Стамбуле, Parada gay
Гей-парад в Стамбуле, Parada gay - Sputnik Moldova
Abonare
Deputatul PNL Daniel Gheorghe a criticat pe pagina sa de Facebook declarațiile recente ale ministrului Justiției, Raluca Prună, referitoare la inițiativa de a se preciza în Constituție că familia este formată prin căsătoria dintre un bărbat și o femeie. Deputatul cere demisia ministrului.

BUCUREŞTI, 3 aug — Sputnik. Daniel Gheorghe comentează declarațiile Ralucăi Prună, care și-a exprimat o poziție favorabilă recunoașterii parteneriatului civil pentru cuplurile formate din persoane de același sex.

Deputatul spune că aceasta a dat de înțeles că modificarea referitoare la familie a articolului din Constituție, modificare propusă la inițiativa Coaliției pentru Familie, care a adunat trei milioane de semnături, ar fi în contradicție cu ideea de egalitate în drepturi dintre cetățeni. Daniel Gheorghe ține să o lămurească pe doamna ministru că noțiunea de căsătorie se referă la cu totul altceva.

„Ceea ce numim «căsătorie» nu este un drept ci o instituție socială fundamentală al cărei scop primordial îl reprezintă perpetuarea biologică, prin urmași, și culturală, prin educație și matrice conceptuală, a omenirii!", scrie Daniel Gheorghe pe pagina sa de Facebook.

Tânărul deputat își exprimă dezamăgirea cu privire la pseudo-elita din România pentru care democrația înseamnă tirania minorității și care promovează pervertirea valorilor morale.â

„Îmi este rușine să observ că în România ajung miniștri oameni pentru care democrația se traduce prin tirania minorității asupra majorității și care o au agendă paralelă cu ceea ce simt, vor și cred românii, o agendă a unei pseudo-elite pentru care nu libertatea reprezintă idealul, ci pervertirea valorilor morale!", comentează deputatul PNL, cerând, în final, demisia ministrului Raluca Prună.

Fluxul de știri
0