Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

A fost lansată platforma de orientare profesională pentru tineri

© carieramea.comCariera Mea
Cariera Mea - Sputnik Moldova
Abonare
Centrul de E-guvernare împreună cu Centrul Republican pentru Copii și Tineret ARTICO au lansat o platformă de orientare profesională ”Cariera Mea”.

CHIȘINĂU, 3 aug – Sputnik. În cadrul unei conferințe de presă, autorii proiectului au prezentat platforma de orientare profesională ”Cariera Mea”. Aceasta este destinată tinerilor din țara noastră, care vor primi sprijinul necesar în privința viitorului parcurs profesional. Anterior, ideea proiectului a fost pe larg discutată cu elevii, profesorii, părinții și directorii de licee, dar și cu participarea specialiștilor şi psihologilor care lucrează în domeniul orientării profesionale.

”O bună parte dintre elevi și absolvenți au nevoie de o mai bună ghidare în carieră încă de pe băncile școlii”, au declarat autorii proiectului.

Totodată, pentru asigurarea continuității proiectului, Centrul Republican pentru Copii și Tineret ARTICO și-a asumat responsabilitatea pentru întreținerea portalului și să asigure dezvoltarea lui. Proiectul este implementat în parteneriat cu MiLab și a reprezentanței PNUD în Moldova.

Fluxul de știri
0