Atac dur la USB: „ascultă de comenzi anti-naţionale din afara ţării"

© Sputnik / Alexandru CatanăBucurești
București - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Propunerea Clotildei Armand și a USB de organizare a unui referendum local pentru Catedrala Mântuirii Neamului și refuzul de a-i acorda susținerea necesară reprezintă o încercare de discreditare a Bisericii Ortodoxe Române și implicit a națiunii române, transmite secretarul general al Forţei Naţionale.

BUCUREŞTI, 3 aug — Sputnik. Cele 3 milioane de semnături ale cetățenilor români pentru modificarea Constituției în vederea respectării valorilor familiei reprezintă dovada suficientă că românii îşi doresc Catedrala Mântuirii Neamului, transmite într-un comunicat de presă Mircea Găinuşă, secretarul general al Partidului Forţa Naţională.

Acesta o acuză pe Armand Clotilde, împreună cu formaţiunea USB, că ascultă comenzi din afara ţării cu scopul distrugerii poporului român prin implementarea unei agende anti-naţionale.

„Să propună referendum referitor la construirea moscheii de la București sau pentru consultarea populației în privința paradelor gay și a altor asemenea evenimente care jignesc tradiția, istoria și valorile poporului român. În schimb, USB a descoperit un inamic în BOR, așadar în națiunea română!", scrie Mircea Găinuşă în comunicatul de presă.

În comunicatul emis se mai precizează că Partidul Forţa Naţională consideră ridicarea Catedralei Mântuirii Neamului un subiect ce nu ar trebui să existe în disputele politice pentru că reprezintă un simbol național în jurul căruia se adună toți românii cu credință și respect, iar cei care promovează o politica îndreptată împotriva credinței poporului devin inamicii naţiunii române şi ai unităţii.

Fluxul de știri
0