Acuzații grave ale câștigătoarei „Românii au talent". Nu și-a primit banii

Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Laura Bretan, care a uimit toată lumea câștigând concursurile de talente din România şi Statele Unite, scrie un comentariu pe Instagram în care vorbește despre ceea ce a dezamăgit-o după ce a a ajuns pe primul loc în marea finală a concursului organizat de ProTV.

BUCUREŞTI, 3 aug — Sputnik. Laura Bretan, câștigătoarea de la „Românii au talent", scrie pe Instagram că nu a văzut nimic din marele premiu de 120.000 de euro pe care l-a câștigat, potrivit stiripesurse.ro

Ea scrie că a participat la concurs pentru a îndeplini dorinţa bunicului ei, care a murit în ianuarie și care visa să o vadă pe scenă. Laura a mers în România pentru a participa la înmormântare și a fost și la audițiile pentru „Românii au talent". Bunicul ei a sprijinit-o mereu și a încurajat-o să fie perseverentă și luptătoare, mai scrie ea.

Câștigătoarea concursului mai spune că s-a calificat și la „Americanii au talent". Ea subliniază că nu a participat la concursuri pentru bani, mărturisind totuși că nu a încasat niciun leu din marele premiu, în valoare de 120.000 de euro, al concursului „Românii au talent".

„Deşi am câştigat primul lor, încă nu am văzut niciun penny din premiu. Dacă îl voi primi, voi dona o mare parte, aşa cum am făcut şi până acum, pentru orfani şi persoane fără adăpost, aceastea fiind două cauze în care cred foarte mult", scrie Laura.

Ea mai comentează că, în ciuda dezamăgirii, nu există niciun motiv pentru un om talentat să renunțe la a mai participa la competiții, ci trebuie să continue să-și urmeze chemarea.

„Dacă un atlet câştigă medalia de aur, ar trebui să se oprească din a participa la competiţii? Doar pentru că a câştigat o dată? Nu! Continuă să joace în toată lumea", notează câștigătoarea.

Ea mai scrie că e nevoie de multă muncă și stăruință pentru a progresa și a învăța și pentru a-și pune în valoare darul pe care l-a primit de la Dumnezeu.

„Singurul meu scop este de a împărtăşi cu voi darul cu care Dumnezeu m-a binecuvântat, să îi fac pe toţi fericiţi cu vocea mea", încheie Laura Bretan.

Fluxul de știri
0