Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

Chirtoacă vrea să tragă de timp. Un referendum i-ar da peste cap planurile

© Sputnik / Rodion ProcaVictor Chironda în studioul radio Sputnik Moldova
Victor Chironda în studioul radio Sputnik Moldova - Sputnik Moldova
Abonare
În premieră pentru Moldova a fost înregistrat un grup de inițiativă pentru organizarea unui referendum de revocare din funcție a primarului de Chișinău.
Chirtoacă vrea să tragă de timp. Un referendum i-ar da peste cap planurile

Judecătoria sectorului Centru din municipiul Chișinău a decis înregistrarea grupului de inițiativă care va aduna semnături în vederea organizării unui referendum de revocare din funcție a primarului Dorin Chirtoacă. Membrii grupului au la dispoziție 60 de zile pentru a colecta semnături și a formula întrebările ce vor fi puse la referendum. Reprezentantul Primarului de Chișinău a precizat că decizia Judecătoriei Centru va fi atacată la Curtea de Apel.

Liderul grupului de inițiativă, Victor Chironda, a declarat în cadrul unei emisiuni realizate în studioul radio Sputnik Moldova că primarul ar vrea să tergiverseze organizarea acestui referendum. Potrivit lui Chironda, edilul a anunțat, prin intermediul unei persoane care l-a reprezentat în instanță, că va ataca decizia Judecătoriei sectorului Centru la Curtea de Apel.

Autor: Cristina Danuța

 

Fluxul de știri
0