Declarațiile Annei Lesko după ce s-a tras în ea (FOTO)

© Photo : Facebook / annaleskoAnna Lesko
Anna Lesko - Sputnik Moldova
Abonare
Cântăreața Anna Lesko a postat pe pagina sa de Facebook un comentariu în care a adus lămuriri cu privire la incidentul de la concertul susținut în localitatea Cornu, unde a fost împușcată de un spectator.

BUCUREŞTI, 2 Aug — Sputnik. Vedeta scrie că la sesiunea de autografe si poze la care a participat după concert, cineva a tras în ea dintr-un pistol cu aer comprimat, dar, din fericire, a scăpat doar cu o vânătaie, fiind rănită la picior.

Ea a mai comentat însă că incidentul nu i-a schimbat cu nimic buna dispoziție.

„Ţin să menţionez că eram înconjurată de forţele de securitate ale evenimentului şi doar ghinionul a făcut că eu să fiu nimerită de acea bilă. Acest mic incident nu a putut umbri buna mea dispoziţie şi satisfacţie emoţională pe care mi-a transmis-o publicul minunat din Cornu, ce se vede şi pe înregistrarea live", a scris Anna Lesko pe pagina ei de Facebook.

În timpul unui concert susținut în cadrul „Festivalului Florilor de Tei", care a avut loc în weekend în localitatea Cornu, judeţul Prahova, Anna Lesko a fost împușcată de un spectator din public, însă cântăreața nu a întrerupt show-ul.

Fluxul de știri
0