Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Conferință de presă la CPM Sputnik: originari din Moldova în Rusia

© Sputnik / Vladimir PolușatovПРЕСС-ЦЕНТР Sputnik MOLDOVA centrul de presă Sputnik MOLDOVA
ПРЕСС-ЦЕНТР Sputnik MOLDOVA centrul de presă Sputnik MOLDOVA - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Vineri, 5 august, ora 12.00, la centrul de presă multimedia Sputnik Moldova va avea loc conferința de presă cu tema: "Prezentarea noii cărți a profesorului V. Ia. Grosul: "Originari din Moldova în Rusia vremurilor noi".

Această carte este rodul cercetărilor de mai mulți ani al cunoscutului istoric rus și moldovean, autor a peste 500 de lucrări științifice, profesorul Vladislav Iakimovici Grosul, doctor în istorie, colaborator al Institutului de istorie rusă de la Academia de Științe din Rusia. Ea a fost concepută într-o bază istoriografică și documentară largă, care prezintă interes pentru colaboratorii științifici și pentru profesori, este un manual pentru studenții istorici și politologi, dar și pentru toți cei care se interesează de problemele istoriei Rusiei și Moldovei.

Acreditarea:

E-mail.: presscentre@sputnik.md

Tel.: 079900003.

Evenimentul va avea loc la centrul de presă multimedia Sputnik Moldova de pe adresa: bulevard Ștefan cel Mare, 202, etajul 4.

 

 

Fluxul de știri
0