Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Troleibuzele nu vor putea circula pe bulevardul Ștefan cel Mare

© Sputnik / Евгений ПанасенкоТроллейбус
Троллейбус - Sputnik Moldova
Abonare
Cel mai ieftin transport public din Chișinău nu va putea circula pe bulevardul Ștefan cel Mare seara şi în zilele de odihnă.

CHIȘINĂU, 29 iul — Sputnik. Troleibuzele nu vor putea circula pe bulevardul Ștefan cel Mare seara și în zilele de odihnă din cauza lucrărilor de reabilitare a carosabilului, informează direcția transport electric a capitalei.

În zilele de lucru, restricţionările vor intra în vigoare de la ora 23.00. Astfel, în direcția sectorului Botanica din capitală, troleibuzele vor circula pe strada București, cotind de pe strada Șciusev, până la Ciuflea. În direcție inversă, transportul public va fi redirecţionat de pe bulevardul Ștefan cel Mare pe strada Bodoni, va circula pe străzile București, Mihai Viteazu și în continuare conform traseului stabilit.

În zilele de odihnă, troleibuzele nr. 4 și 28, vor fi redirecţionate de pe strada Creangă pe străzile Belinski, Vasile Lupu, Kogălniceanu, Mateevici, Pușkin, bulevard Ștefan cel Mare apoi pe ruta obișnuită.

Fluxul de știri
0