Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Mii de cai, aduși în Moldova sub capotele automobilelor (video)

© Sputnik / Алексей Куденко / Accesați arhiva multimediaAutomobile sportive de marca BMW
Automobile sportive de marca BMW - Sputnik Moldova
Abonare
Mii de cai putere au ajuns în Republica Moldova, ascunși sub capotele mașinilor marca BMW. Acestea vor fi prezentate și vor face show la BMW Festival Moldova 2016, care va fi organizat sâmbătă, 30 iulie, pe Aerodromul Vadul-lui-Vodă.

CHIȘINĂU, 29 iul – Sputnik. Show-ul din Moldova face parte dintr-un șir de evenimente organizate în întreaga lume, care marchează atât 100 de ani de existență a producătorului de automobile, cât și următorul centenar în care compania BMW speră să aibă același succes.

Prima etapă a Campionatului Moldovei la Autoslalom - Sputnik Moldova
Odată cu venirea primăverii, ”s-a deșteptat” autoslalomul

Seria de manifestări din toată lumea va culmina cu festivalul de la München. Peste două mii de membri ai BMW Club, inclusiv 30 de reprezentanți BMW Club Moldova, vor participa  în zilele de 9 si 10 septembrie 2016 la Festivalul Nocturn BMW de pe Stadionul Olimpic din München. În acest mod BMW va sărbători cei 100 de ani de existență și va marca începutul unui alt centenar pe piața auto.

O atracție a festivalului din Moldova va constitui-o demonstrația pilotului roman Claudiu David. Acesta este unul din membrii consacrați ai echipei de traineri internaționali BMW Driving Experince și a fost implicat în mai multe proiecte locale și internaționale ale mărcii BMW. 

Una din cele mai spectaculoase demonstrații realizate de Claudiu pentru BMW, a fost drift-ul tandem cu Chris Pfeiffer, campionatul mondial de stunt bike, realizat în vara anului trecut în cadrul BMW Fest Romania.

Fluxul de știri
0