Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Moldoveanca omorâtă la Moscova ar fi ”furnizat” prostituate deputaților

© AP Photo / StringerUna prostituta en un burdel en Hamburgo (archivo)
Una prostituta en un burdel en Hamburgo (archivo) - Sputnik Moldova
Abonare
În noaptea din 25 iulie la Moscova a avut loc un dublu omor. Una dintre victime este o cetățeancă a Republicii Moldova.

CHIȘINĂU, 27 iul – SPUTNIK. Poliția din Moscova a depistat în noaptea spre 25 iulie corpurile neînsuflețite a două persoane. Autoritățile au anunțat că tânărul omorât, pe nume Andrei Komisarov, era un inginer de succes, căsătorit cu o cetățeancă a Republicii Moldova pe nume Larisa Tarnavskaia.

Cu puțin timp în urmă aceștia au lansat o afacere. Forțele de ordine examinează versiunea unei  răfuieli din partea concurenților.

Există și o altă versiune cercetată de autorități.

© vk.com/lara4caГражданка Молдовы Лариса Тарновская
Гражданка Молдовы Лариса Тарновская - Sputnik Moldova
Гражданка Молдовы Лариса Тарновская

În cadrul anchetei, persoane din anturajul conaţionalei noastre au mărturisit că femeia a fost omorâtă  pentru că s-ar fi ocupat cu proxenetismul. Prostituatele racolate erau specializate în prestarea  de ”servicii cu caracter sexual” pentru deputați și pentru oamenii de afaceri bogați.  Prețul minim pentru asemenea ”servicii” era de 1000 de dolari.

Martorii au mai relatat și despre implicarea unui cetățean Georgian, cu care ar fi împărțit banii câștigați. Chiar și după ce Tarnavskaia a început să se întâlnească cu tânărul şi prosperul inginer Komisarov, angajat  al unei mari companii de construcții, aceasta nu s-a lăsat de ocupația ingrată.

Experții au reușit să stabilească calibrul armei din care au fost omorâți cei doi. Au fost trase cel puțin cinci focuri dintr-o armă cu calibrul de 9 mm. Trei gloanțe au nimerit în femeie iar două în bărbat. Aceștia au murit pe loc.

Fluxul de știri
0