Video
Urmăriți ultimele evenimente din lume și din țară în materialele video Sputnik

Chișinăuienii sunt împotriva construcțiilor haotice în oraș

Abonare
Miercuri seara, la 27 iulie, activiştii care luptă împotriva construcțiilor ilegale din Chișinău au adus în faţa clădirii Primăriei fragmente dintr-un gard metalic pe care le-au demontat de la o construcție de pe strada Milescu Spătaru.

În pofida de declarațiilor pe care le-a făcut de nenumărate ori primarul general al Chișinăului, Dorin Chirtoacă, cu privire la faptul că lucrările de construcție la obiectele litigioase vor fi stopate până la elucidare tuturor circumstanțelor, pe strada Milescu Spătaru constructorii au instalat samovolnic un gard în jurul terenului pe care este planificată ridicarea unei clădiri cu cinci etaje. Locuitorii de aici și mai mulți consilieri municipali consideră că această construcție este ilegală.

Aceștia au adus în faţa clădirii Primăriei fragmente din gardul pe care l-au demolat. Corespondentul Sputnik Moldova a fost martor ocular al acțiunilor celor care se împotrivesc construcțiilor ilegale.

În pofida faptului că încă acum doi ani autoritățile municipale au adoptat un regulament provizoriu cu privire la procedura de demolare a construcțiilor ilegale de pe teritoriul Chișinăului, de atunci situația doar s-a înrăutățit.

Fluxul de știri
0