Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

Valeriu Ghilețchi se implică în investigarea "furtului miliardului"

© Valeriu Ghilețchi/FacebookValeriu Ghilețchi
Valeriu Ghilețchi - Sputnik Moldova
Abonare
Deputatul Valeriu Ghilețchi s-a implicat în mod indirect în investigarea furtului miliardului. Cel puțin, el a încercat să facă lumină asupra unor lucruri, în opinia sa, eronate care au apărut în presa de la Chișinău.

 

Valeriu Ghilețchi se implică în investigarea ”furtului miliardului”

Recent, într-o postare pe contul său de Facebook, Ghilețchi a analizat unele informații apărute în presa de la Chișinău care indicau asupra implicării SUA în investigarea fraudelor bancare din Republica Moldova. Deputatul scria că Guvernul SUA nu este implicat în aceste investigații și venea și cu argumente.  

Postarea deputatului Ghilețchi, în care explică punctual de ce Guvernul SUA nu poate fi implicat în investigarea furtului miliardului, a stârnit reacții neunivoce în rândul internauților. Întrebat în cadrul unei emisiuni produse în studioul de radio Sputnik Moldova ce l-a făcut de fapt să vină cu această analiză, deputatul a răspuns: "Cred că nu trebuie să ne lăsăm manipulați de anumite informații care apar în presa de la noi, ca urmare a unor declarați făcute de anumiți actori sociali, dar să încercăm a analiza din mai multe surse și a găsi adevărul".

Autor: Cristina Danuța

Fluxul de știri
0