Româncă dispărută în Nepal

© Sputnik / Игорь Михалев / Accesați arhiva multimediaВход в Каньон на реке Янцзы
Вход в Каньон на реке Янцзы - Sputnik Moldova
Abonare
Adina Monica Popescu, tânăra româncă în vârstă de 26 de ani dată dispărută pe un traseu montan din Nepal încă de pe data de 16 iulie, a fost găsită moartă pe marginea unui râu.

BUCUREŞTI, 25 iulie — Sputnik. Anunţul tragicului accident a fost făcut de prietenii tinerei pe site-ul pe care îl creaseră iniţial pentru a aduna fondurile necesare căutării ei după ce dispăruse.

Echipa de salvare a găsit trupul neînsufleţit al Adinei Popescu pe marginea unui râu. Anterior, pe 16 iulie, Adina Monica Popescu a fost surprinsă de o aluncare de teren şi nu a supravieţuit. 

"Toate donaţiile făcute până acum vor fi destinate aducerii trupului neînsufleţit în ţară şi sprijinirii familiei", se precizează pe respectivul portal creat de prietenii Adinei.

Adina Monica Popescu, în vârstă de 26 de ani, a dispărut în zona Chomrong din Nepal în timp ce călătorea singură, potrivit prietenilor. De pe 16 iulie nimeni nu mai știa nimic de ea.

Ministerul Afacerilor Externe a declarat că Ambasada României la New Delhi menţine legătura cu apropiaţii fetei decedate şi cu autorităţile locale competente pentru acordarea asistenţei consulare de specialitate în sensul îndeplinirii formalităţilor necesare repatrierii trupului neînsufleţit.

Misiunea diplomatică aşteaptă confirmarea oficială din partea autorităţilor referitor la identitatea acesteia.

Fluxul de știri
0