Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

La Chişinău vine ministrul de externe al Germaniei: detalii din agendă

© Sputnik / Maksim Blinov / Accesați arhiva multimediaВстреча глав МИД России и Германии С.Лаврова с В.Штайнмайером
Встреча глав МИД России и Германии С.Лаврова с В.Штайнмайером - Sputnik Moldova
Abonare
Preşedintele în exerciţiu al OSCE, ministrul afacerilor externe al Germaniei Frank-Walter Steinmeier, va efectua o vizită în Republica Moldova.

CHIŞINĂU, 25 iul – Sputnik. În zilele de 25 şi 26 iulie, ministrul afacerilor externe al Germaniei Frank-Walter Steinmeier va întreprinde o vizită în Republica Moldova, în calitatea sa de Preşedinte în exerciţiu al Organizaţiei pentru Securitate şi Cooperare în Europa. 

În cadrul vizitei, înaltul oficial german va avea întrevederi cu prim-ministrul Republicii Moldova Pavel Filip, viceprim-ministrul, ministrul afacerilor externe şi integrării europene Andrei Galbur şi viceprim-ministrul pentru reintegrare Gheorghe Bălan.

Şeful diplomaţiei germane va fi primit, de asemenea, de către preşedintele Parlamentului Republicii Moldova Andrian Candu.

Programul vizitei prevede o deplasare la Tiraspol.

La 26 iulie, prim-ministrul Pavel Filip şi preşedintelui în exerciţiu al OSCE vor susţine o conferinţă de presă comună la Guvern.

 

Fluxul de știri
0