Fanteziile primarului de Chișinău, Dorin Chirtoacă, sunt nesecate

© topnews.mdDorin Chirtoacă şi Anişoara Loghin
Dorin Chirtoacă şi Anişoara Loghin - Sputnik Moldova
Abonare
În Chișinău ar putea apărea o parcare subacvatică. Printre planurile edilului capitalei este și construcția unei parcări subterane sub Lacul Valea Morilor.

CHIȘINĂU, 24 iul — Sputnik. Primarul de Chișinău, Dorin Chirtoacă, a decis să declare război parcărilor neregulamentare, ce-i drept, în maniera care îl caracterizează. El are în gând să construiască o parcare subacvatică în parcul „Valea Morilor".

Înainte de a da viață fanteziilor sale, primarul a decis să se consulte cu experții și societatea civilă și a invitat la dezbateri publice pe acest subiect.

Pe site-ul primăriei Capitalei a fost publicată o decizie, semnată de Dorin Chirtoacă.

„Se expune consultărilor publice, pe o perioadă de 45 de zile calendaristice, proiectul deciziei Consiliului Municipal Chișinău,,Despre realizarea prin parteneriat public-privat a proiectului investițional privind edificarea și exploatarea unui parcaj subteran în Parcul,,Valea Morilor" și schița de proiect", se menționează în textul deciziei.

Chișinăul are nevoie stringentă de parcări amenajate, întrucât numărul mijloacelor de transport care circulă pe străzile capitalei Republicii Moldova sunt în creștere, iar mașinile parcate neregulamentar pe ambele părți ale carosabilului creează dificultăți în trafic.

Acum, când primarul de Chișinău are mâinile dezlegate pentru a face orice dorește în capitală, după ce i-ai fost sporite împuternicirile, el poate să dea viață oricărei fantezii pe care o are.

Fluxul de știri
0