Zguduitor: copii sirieni și poze cu pokemoni : „Veniți să ne salvați!" (VIDEO)

© AP Photo / Lefteris PitarakisSyrian refugee children chant slogans behind a fence at the Nizip refugee camp in Gaziantep province, southeastern Turkey.
Syrian refugee children chant slogans behind a fence at the Nizip refugee camp in Gaziantep province, southeastern Turkey. - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Pe internet circulă mai multe imagini cu copii sirieni care lansează un apel disperat către întreaga lume, folosind poze cu pokemoni și îndemnând lumea să-i caute și să vină să îi salveze în loc să alerge după monștrii virtuali.

BUCUREŞTI, 22 iul — Sputnik. Imaginile au fost publicate de opoziția siriană care cere comunității internaționale să ia măsuri pentru salvarea copiilor sirieni în loc să promoveze jocul virtual Pokemon Go, care a creat isterie în întreaga lume, relatează The Independent.

В Сирии произошли теракты. - Sputnik Moldova
Decapitarea copilului din Siria - "o eroare particulară"

Mesajele care apar, alături de pokemoni, pe pozele ținute de copii conțin apelul: „Sunt aici, găsiți-ne și veniți să ne salvați!" De asemenea, apare menționat locul în care se află fiecare copil. Ei sunt din orașe siriene diferite.

De când Pokemon Go a creat delir în întreaga lume, oamenii și-au exprimat indignarea că mai multă atenție este acordată unui joc virtual decât dramelor prin care trec locuitorii din Siria, țară devastată de război care durează de 5 ani, război care a lăsat în urmă sute de mii de morți și a forțat milioane de oameni să-și părăsească casele.

Fluxul de știri
0