Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Miercuri, zi decisivă pentru Guvernul Filip: Parlamentul decide soarta acestuia

© Sputnik / Евгений ПанасенкоGuvernul Republicii Moldova Правительство РМ
Guvernul Republicii Moldova Правительство РМ - Sputnik Moldova
Abonare
Ziua de miercuri este dedicată moţiunilor de cenzură. La 27 iulie, ora 10.00, în Parlament se va discuta moţiunea de cenzură împotriva Guvernului, după ora 10.00 vom analiza moţiunile de cenzură împotriva vicepremierului Gheorghe Brega şi a ministrului dezvoltării regionale şi construcţiilor, Vasile Bâtcă.

CHIŞINĂU, 22 iul – Sputnik. Miercuri, 27 iulie, în Parlament se va dezbate moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Pavel Filip, a declarat vineri preşedintele Legislativului, Andrian Candu. 

Fracţiunea PSRM, susţinuţi de deputaţii PLDM şi o parte din deputaţii comunişti au semnat şi înaintat joi, 21 iulie, în Parlament o moţiune de cenzură prin care cer demiterea Guvernului Filip. 

 „Ziua de miercuri este dedicată moţiunilor de cenzură. La 27 iulie, ora 10.00, în Parlament se va discuta moţiunea de cenzură împotriva Guvernului, după ora 10.00 vom analiza moţiunile de cenzură împotriva vicepremierului Gheorghe Brega şi a ministrului dezvoltării regionale şi construcţiilor, Vasile Bâtcă”, a declarat Candu după şedinţa Biroului permanent al Parlamentului. 

Pentru şedinţele de joi şi vineri, Parlamentul de asemenea va avea o agendă încărcată, cu peste 40 de proiecte de lege.

Парламент заседание 11.03.2016 - Sputnik Moldova
Politică
Incredibil: moțiune de cenzură contra Guvernului Filip

Speakerul a mai anunţat că luni, 25 iulie, în Parlament se va organiza o şedinţă specială a platformei parlamentare ce ţine de subiectul Transnistriei. La şedinţă va fi invitat vicepremierul George Balan pentru a discuta subiectul problemei transnistrene şi în contextul vizitei, marţi, a ministrului german de externe la Chişinău Frank-Walter Steinmeier, care deţine şi preşedinţia OSCE.

La 31 iulie, se încheie sesiunea de primăvară-vară a Parlamentului de legislatura a XX-a.  


Fluxul de știri
0