Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Principiul de lucru al lui Chirtoacă: a șterge diferența dintre oraș și sat

© Sputnik / Rodion ProcaVictor Chironda în studioul radio Sputnik Moldova
Victor Chironda în studioul radio Sputnik Moldova - Sputnik Moldova
Abonare
Activistul civic Victor Chironda care se ocupă de pregătirea referendumului pentru demiterea lui Dorin Chirtoacă a povestit întro emisiune la radio Sputnik Moldova cum primarul general transformă capitala într-un sat.

Societatea civilă și activiștii civici speră că CEC va înregistra inițiativa grupului, după care se va putea purcede la colectarea semnăturilor din partea chișinăuienilor.

Inițiatorii referendumului au dat asigurări că cei care vor colecta semnăturile vor merge din casă în casă și din apartament în apartament în scopul de a aduna cât mai multe semnături ale cetățenilor care sunt nemulțumiți de activitatea lui Chirtoacă.

Totodată, potrivit inițiatorilor acestui plebiscit, în capitală și în suburbii vor fi instalate corturi în care fiecare doritor cu viză de reședință în municipiul Chișinău va putea prin semnătura sa să spună un „nu" răspicat stilului de administrare a capitalei de către Dorin Chirtoacă personal și de către reprezentanții Partidului Liberal.

Fluxul de știri
0