Unde poți găsi cele mai avantajoase oferte pentru vacanță

© Sputnik / Наталья Селиверстова / Accesați arhiva multimediaVacanță, litoral, insulă, plajă
Vacanță, litoral, insulă, plajă - Sputnik Moldova
Abonare
Având în vedere că suntem în plin sezon al vacanțelor, românii pot găsi cu greu prețuri mai avantajoase pentru un concediu memorabil. Însă, căutând pe internet, putem găsi site-uri prin intermediul cărora vom descoperi oferte bune.

BUCUREŞTI, 21 iul — Sputnik. Din cauza situației din Turcia, mulți români au fost nevoiți să-și anuleze sejururile plănuite în această țară, însă pot fi găsite oferte convenabile, după o căutare pe internet, potrivit știrile ProTV.

În prezent, reduceri foarte mari sunt în Turcia, având în vedere evenimentele petrecute acolo recent.

„Găsim reduceri cu 40-50% (în Turcia, n. r.). Românii cumpără în continuare, iar problema principală este că nu ai alternativă", scrie Răzvan Pascu.

Site-uri care ne pot ajuta să găsim oferte bune sunt acestea:

Inspirock.com ne ajută să ne facem un plan de vacanță, după ce selectăm mai întâi destinația, data, varianta „adulți" sau „cu copii" și activitățile pe care le-am prefera în concediu: plajă, cumpărături, vizitarea de muzee etc.

Vola.ro ne pune la dispoziție oferte de zboruri și, dacă dorim, putem selecta să fim anunțați atunci când apar reduceri la călătoriile cu avionul.

Pentru cei interesați de croaziere, prin intermediul site-ului Royal Caribbean putem găsi bilete reduse chiar și la 300-400 de euro dacă începem din timp să căutăm.

De pe Eat With putem afla prețul unei mese și ce bunătăți putem mânca în orice oraș din lume.

Fluxul de știri
0