Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Cu cine e mai bine să ai relații: răspunsul neașteptat al deputatului Deliu

© privesc.euDeliu Tudor, PLDM
Deliu Tudor, PLDM - Sputnik Moldova
Abonare
Cele două coaliții care s-au format în Parlament – una de opoziție și alta de guvernare – au la temelie relații serioase. Deputatul liberal-democrat, Tudor Deliu, a încercat să explice natura acestor relații, precum și genul de relații pe care dânsul le preferă.

CHIȘINĂU, 21 iul – Sputnik. Făcând aluzie, probabil, la deputații care au plecat din PLDM, pe care cei rămași în partidul respectiv i-au numit trădători, Tudor Deliu a declarat joi în plenul Parlamentului că e bine să ai relații cu un partid, decât cu trădătorii.

Парламент заседание 11.03.2016 - Sputnik Moldova
Politică
Incredibil: moțiune de cenzură contra Guvernului Filip

Declarația a fost făcută în contextul dezbaterilor legate de introducerea unei moțiuni de cenzură contra Guvernului Filip. Înaintrea documentului a fost susținută de deputații din PSRM, PLDM și PCRM, iar reprezentanții majorității parlamentare au criticat această inițiativă, acuzându-i pe comuniști și pe liberal-democrați că ar fi aderat la PSRM.

”Mai bine să ai relații cu un partid decât cu niște trădători”, a declarat liberal-democratul Tudor Deliu.

Moțiunea de cenzură (adică votul de neîncredere extrimat guvernului) se adoptă cu votul majorității deputaților aleși.

Fluxul de știri
0