Anișoara Loghin: „o relație scurtă, dar extrem de intensă"

Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Primarul de Chișinău, Dorin Chirtoacă, și jurnalista Anișoara Loghin au jucat nunta pe 20 mai.

CHIȘINĂU, 20 iul — Sputnik. Soția primarului de Chișinău, Anișoara Loghin, a oferit în cadrul unui interviu pentru revista „Nunta" detalii interesante despre începutul relației sale cu Dorin Chirtoacă.

„Mie îmi place să spun că noi avem ceva unic și că mariajul nostru a fost scris în stele. Îl cunoșteam pe Dorin de mult timp, însă nu aș fi crezut niciodată că o să-mi devină partener de viață și sprijin în toate", a menționat jurnalista.

Referitor la începutul relației sale cu edilul Capitalei, Anișoara Loghin a spus că cei doi s-au cunoscut la un protest, ambii fiind la muncă. Ea a precizat că a fost cerută în căsătorie la doar două luni de relații intense.

„Am fost amici timp de 5 ani şi, într-o seară, am început să ne privim cu alţi ochi. A urmat o relație scurtă, dar extrem de intensă, sentimentele ne-au depășit și astfel am ajuns să fiu cerută în căsătorie după doar două luni", a precizat jurnalista.

Soția lui Dorin Chirtoacă a mai dezvăluit că pregătirile de nuntă au avut loc pe ultima sută de metri și au fost foarte intense. „Practic fiecare zi era plină", a spus ea.

Anișoara Loghin a mai mărturisit că verighetele și rochia de mireasă au fost procurate de la București, iar costumul de mire, de la Chișinău.

Primarul de Chișinău, Dorin Chirtoacă, și jurnalista Anișoara Loghin au jucat nunta la 20 mai.

Fluxul de știri
0