Ultima oră: concluziile anchetei privind moartea lui Condrea

© AP Photo / Andreea AlexandruDan Condrea
Dan Condrea - Sputnik Moldova
Abonare
Procurorii Parchetului Instanței Supreme au anunțat miercuri concluziile la care au ajuns după încheierea anchetei privind moartea lui Condrea, patronul Hexi Pharma.

BUCUREŞTI, 20 iulie — Sputnik. Expertizele procurorilor în dosarul morții lui Condrea au scos la iveală faptul că decesul patronului Hexi Pharma, compania implicată în scandalul dezinfectanţilor diluaţi din spitale, a fost cauzat de „un act suicidal", potrivit Mediafax.

Procurorul Cornelia Adriana Sandru, consilierul personal al procurorului general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte, a declarat că la locul tragediei s-a constatat lipsa urmelor de frânare sau de evitare a copacului și că, în momentul producerii accidentului, condițiile de vizibilitate erau bune. Concluzia anchetatorilor este că moartea lui Condrea a fost determinată de un act de sinucidere.

„Raportul medico-legal arată că moartea lui Dan Condrea a fost una violentă, fiind cauzată de leziuni traumatice care s-au putut produce prin loviri de corpuri şi planuri dure, cât şi prin strivire de componentele unui autovehicul, urmare a unui impact cu un obstacol (politraumatism rutier) şi sunt în legătură de cauzalitate directă necondiţionată cu decesul", a precizat Cornelia Şandru.

Fluxul de știri
0