Ponta: "Distrugerea sistemului energetic românesc a fost sarcina tehnocraților!"

© SputnikPonta Понта
Ponta Понта - Sputnik Moldova
Abonare
Fostul premier Victor Ponta a lansat un atac dur la adresa Guvernului Cioloș și îi acuză pe tehnocrați de faptul că au avut ca obiectiv distrugerea sistemului energetic.

BUCUREȘTI, 19 iulie — Sputnik. Numirea cetățeanului german Klaus Leiders în consiliul director al Complexului Energetic Oltenia nu a fost pe placul lui Victor Ponta, fostul premier lansând o serie de acuze grave la adresa guvernului tehnocrat.

"Din păcate distrugerea sistemului energetic românesc este una din "sarcinile" Guvernului de tehnocrați! Au fost blocate toate investițiile în modernizare sau producție, au fost schimbate conducerile cu oameni numiți de Sistem, am început să importăm energie", a declarat Ponta pe pagina sa de Facebook.

Fostul premier a mai afirmat că atunci când se afla la guvernare a refuzat această strategie de capitulare și a numit manageri români cu experiență care au păstrat locurile de muncă. În schimb, spune Victor Ponta, miniștrii tehnocrați vor primi un "bonus" de la cei care i-au numit pentru modul în care și-au făcut "datoria", iar românii vor plăti prețul acestor acțiuni.

Fluxul de știri
0