Almatî: un polițist ucis, desfășurarea operațiunii antiteroriste

© Sputnik / Анатолий УстиненкоУбийство полицейского в Алматы
Убийство полицейского в Алматы - Sputnik Moldova
Abonare
La Almatî a fost omorât un colaborator al organelor de interne, în stradă au răsunat împușcături, din care cauză a fost pornită operațiunea antiteroristă; cetățenii sunt rugați să stea la adăpost și să nu părăsească încăperile în care se află.

CHIȘINĂU, 18 iul — Sputnik. În centrul orașului Almatî a fost împușcat luni un polițist la intersecția străzilor Gogol și Abâlaihan.

Ulterior în presă a apărut o informație precum că în stradă un bărbat, înarmat cu un automat, trăgea din mers la întâmplare în apropierea unei secții raionale de interne.

Potrivit serviciului situații excepționale, locuitorilor Almatî li s-a recomandat să nu iasă în stradă, deoarece a avut loc un „act terorist".

„Un bărbat cu un automat a trecut pe alături, el trăgea rafale în aer. În prezent pe străzi răsună alarma poliției, nu ieșim din casă", a spus un martor ocular aflat întro clădire din preajma secției de poliție din Almatî.

La momentul de față, în legătură cu cele întâmplate, în oraș se desfășoară o operațiune antiteroristă.

Organele responsabile de ocrotirea ordinii de drept roagă cetățenii să nu-și părăsească locuințele, să evite locurile aglomerate.

„Să fie anunțate imediat organele ocrotirii ordinii de drept despre toate persoanele suspecte și să dă dea dovadă de înțelegere față de acțiunile colaboratorilor organelor ocrotirii ordinii de drept și a celor speciale", se spune în comunicatul Departamentului Afacerilor Interne.

Fluxul de știri
0