Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Chirtoacă le-a urat succes celor care intenționează să-l demită

© Sputnik / Мирослав РотарьДорин Киртоакэ
Дорин Киртоакэ - Sputnik Moldova
Abonare
Primarul General al Chișinăului, liberalul Dorin Chirtoacă, nu are de gând să intervină în campania declanșată de mai multe ONG-uri, îndreptată spre organizarea unui referendum de demitere a edilului capitalei, dar le-a urat succes organizatorilor.

CHIȘINĂU, 18 iul – Sputnik. Luni, după ședința serviciilor municipale, primarul capitalei Dorin Chirtoacă a declarat că le urează succes celor care pun la cale un referendum de demitere a acestuia din funcție.

În opinia lui Chirtoacă cei care pun la cale referendumul de revocare a primarului liberal își fac astfel imagine politică, nu doresc să muncească, intenționează să compromită anumite proiecte și practică darea în spectacol.

Potrivit primarului, chiar și cei care declară că fac parte din ONG-uri, ar face partizanat politic și asta deoarece la precedentele alegeri locale ar fi figurat în unele liste electorale.

Fluxul de știri
0