A fost eliberat un ostatic din sediul poliției din Erevan

© Sputnik / Асатур ЕсаянцСитуация близ места захвата вооруженной группой здания полиции в Ереване
Ситуация близ места захвата вооруженной группой здания полиции в Ереване - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Alte două persoane reținute de atacatorii înarmați au fost eliberate de către detașamentele speciale. Autorii atacului cer eliberarea liderul Frontului Public al Salvării „Noua Armenie”, Jirair Sefilian, arestat de poliție în luna iunie.

CHIȘINĂU, 18 iul — Sputnik. Grupul înarmat care a ocupat sediul poliției din Erevan a eliberat un ostatic, transmit luni mass-media din Armenia.

Astfel, în sediul poliției au mai rămas cinci ostatici. Printre aceștia se află șeful adjunct al poliției Armeniei, Vardan Eghiazarean, și șeful adjunct al poliției din Erevan, Valerii Osipean.  

Duminică dimineața un grup înarmat a pătruns pe teritoriul cartierului general al Poliției de patrulă armene, iar persoanele aflate în sediu au fost luate ostatici.

Potrivit datelor poliției, în timpul atacului a fost omorât un polițist, iar trei au fost răniți. Ulterior, ca rezultat al acțiunilor întreprinse de detașamentul special, au fost eliberați doi ostatici.

Grupul înarmat cer eliberarea de sub arest a participantului în conflictul din Karabah Jirair Sefilian, liderul mișcării radicale de opoziție Frontul Public al Salvării „Noua Armenie", învinuit de procurarea și păstrarea ilegală de armament.

Fluxul de știri
0