Atentatul de la Nisa: trei români au dispărut fără urmă

© AP Photo / Ciaran FaheyТеракт в Ницце
Теракт в Ницце - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Trei români au dispărut fără urmă în urma atentatului terorist din Nisa. Reprezentanțele diplomatice ale României la Paris depun toate eforturile pentru identificarea acestora.

BUCUREȘTI, 16 iulie — Sputnik. Trei români (soție, soț și un minor), care se aflau pe locul atentatului terorist de la Nisa, nu au fost localizați, comunică Ministerul Afacerilor Externe. Autoritățile române, prin Ambasada României la Paris și a Consulatului General al României la Marsilia, depun eforturi pentru identificarea acestora.  În cadrul demersurilor de căutare,  se menține legătura cu Interpolul. 

Potrivit datelor oferite de Celula de Criză franceză, printre minorii răniți a căror identitate nu a fost încă stabilită, care se află internați într-un spital pediatric din Nisa, se află și un minor care ar putea fi minorul român căutat.

În acest context, echipa consulară mobilă din cadrul Consulatului General al României la Marsilia s-a deplasat de urgență la spital pentru efectuarea verificărilor asupra identității sale. Verificările sunt în curs.

Ambasada României la Paris menține legătura permanentă cu Celula de Criză instituită la nivel interministerial la Paris, inclusiv cu Celula de Criză activată la nivelul Departamentului Alpes Maritimes, condusă de ministrul de interne francez.

Fluxul de știri
0